در ابتدا به این نکته اشاره می کنیم که هیلتی خود یک شرکت بزرگ در زمینه ساخت ابزار حرفه ای برای کارهای فنی و تعمیراتی می باشد. معروف ترین ابزار این برند دریل ها هستند. این دریل ها انواع مختلفی دارند که کاربردی ترین و معروف ترین آن ها دریل های شارژی و دریل های چکشی می باشند. این ابزار خدمات درجه یک و حرفه ای به افراد حرفه ای حوزه تعمیرات ارائه می دهد. در زیر میتوانید راه حل های هیلتی برای سوراخکاری و حفاری و همچنین برخی ویژگی های منحصر به فرد دریل هیلتی را بخوانید.
راه حل های دریل هیلتی
دریل هیلتی یک ابزار قدرتمند برقی می باشد که برای حفر در سطوح مختلف از جمله بتن، آجر، سنگ، و چوب استفاده میشود. برای مشکلات مرتبط با دریل هیلتی، میتوانید به راه حل های دریل هیلتی که در ادامه بیان شده است، توجه کنید:
• قطر سوراخ مورد نظر شما و نوع سطحی که قرار است روی آن حفاری انجام دهید بسیار مهم است و برای این کار باید سرعت مناسب را برای دریل خود انتخاب کنید.
• هر دریل هیلتی تا یک قطر مشخص می تواند عملیات حفاری و سوراخکاری را برای شما انجام دهد پس بسیار حائز اهمیت است که قطر مورد نظرتان را برای حفاری بدانید و متناسب با آن نوع مناسب دریل هیلتی را انتخاب کنید.
• ساز و کار دریل ها با توجه به سطح مورد نظر شما به دو نوع دورانی-ضربه ای و دورانی تقسیم می شود. حواستان باشد که مکانیزم(ساز و کار) دریل هیلتی چکشی از نوع دورانی-ضربه ای می باشد. که برای خرد کردن یا حفاری در بتن طراحی شده است.
• برای سطحی مثل چوب، فلز یا استیل شما می توانید از دریل صرفا دورانی استفاده کنید. زیرا استفاده از دریل دورانی-ضربه ای به بافت این سطوح آسیب می زند.
همچنین، برای اطمینان از عملکرد صحیح دریل هیلتی و رعایت ایمنی، به دستورالعملهای تولید کننده و آموزشهای مرتبط با استفاده از این ابزار مراجعه کنید.
ویژگی منحصر به فرد دریل های هیلتی
دریل های بسیار زیادی در بازار وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید. با این حال گفتن مزایای دریل های هیلتی خالی از لطف نیست. در ادامه ویژگی های منحصر به فرد دریل های هیلتی را با هم مرور می کنیم.
این نوع دریل ها دارای طراحی ارگونومیک هستند که کاربرد آن ها را تسهیل بخشیده و می توانید برای مدت طولانی بدون آن که خسته شوید از آن ها استفاده کنید.
دریل هیلتی با وجود کارایی زیاد وزن بسیار سبکی دارد (کمتر از سه کیلوگرم) و بسیار خوش دست می باشد.
جا انداختن مته (سری دریل) بر روی تنه دریل به راحتی و تنها با یک کلیک امکان پذیر است و شما برای جا انداختن آن نیازی به آچار نخواهید داشت.
دریل های هیلتی توان خروجی بسیار زیادی دارند که این نشان دهنده قدرت بالا این دریل ها می باشد. اگر به هر دلیلی در حین کار مشکلی برای شما پیش آمد، به عنوان مثال اگر حین حفاری مته درون سوراخ گیر کرد، می توانید به راحتی و با دکمه دور مخالف دریل، آن را از درون سطح بیرون بکشید.
به جای داشتن دکمه رو بدنه دریل، قطعه دیمر روی دریل تعبیه شده که به وسیله آن به راحتی می توان سرعت دور موتور را تنظیم نمود. همچنین با وجود جعبه دنده یک سرعته در بعضی مدل های دریل که دارای عملکرد قفل شونده می باشد، می توان بدون نیاز به دکمه خاموش/روشن و استفاده از دکمه قفل کن، دریل را روشن نگاه داشت و از آن به راحتی استفاده کرد.
زمانی که برای حفاری سطوح متفاوتی در دست دارید، توجه کنید که باید از دریل یا هیلتی مناسب با آن سطح استفاده کنید. سطوح مختلف می توانند بتنی، چوبی، فلزی یا از جنس سیمان باشند. به عنوان مثال بسیاری از کاربران قبل از انجام عملیات حفاری خود فرق پیکور و هیلتی را نمی دانند و احتمال دارد به اشتباه ابزار نامناسب را انتخاب کنند.
در اینجا باید به شما بگوییم دریل های هیلتی امتیازات بسیاری نسبت به رقبای خود در بازار دارند. از جمله این امتیازات می توان به طراحی مناسب و قدرت بالا اشاره کرد. پس قبل از تهیه ابزار مورد نظر خود به این نکته توجه نمایید.
با مراجعه به سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای طباطبایی می توانید با تهیه دوره آموزش تعمیر هیلتی مهارتهای خود را در تعمیر انواع دریل بتن کن افزایش داده و در نتیجه، اشتباهات و هزینههای مرتبط با تعمیرات را به کمترین میزان ممکن برسانید.